ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

Tabs group καταχώρησης

Επικοινωνία
Λεωφόρος Αιγαίου & Σουρή 1, Χίος
2271302402
2271302402
6945420819
lemiandr@gmail.com
Περιγραφή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι τομείς δραστηριότητας του δικηγορικού γραφείου περιλαμβάνουν υποθέσεις που αφορούν δίκαιο αστικό, οικογενειακό, κληρονομικό, εργατικό, εμπορικό, εταιρειών, τραπεζικό, ποινικό, διοικητικό, πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά και Διαμεσολάβηση σε ιδιωτικές και εμπορικές διαφορές. Η παροχή νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις για νομικά θέματα κυρίως αστικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου και ειδικότερα θέματα σχετικά με οικογενειακό δίκαιο, διεκδικήσεις αποζημιώσεων σε τροχαία ατυχήματα, συμβόλαια για αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, έκδοση διαταγών πληρωμής, ανακοπές, αναστολές, κληρονομικά, κατοχυρώσεις εμπορικών σημάτων, παραστάσεις σε ποινικά δικαστήρια και άλλα. Κεντρικός άξονας του γραφείου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες, μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών με στόχο να ανταποκρίνονται και να ικανοποιούν άριστα τις ανάγκες κάθε πελάτη, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Η καινοτομία και η διαφορετικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών έγκειται στην εξειδίκευση του γραφείου στο δίκαιο εταιρειών και πιο συγκεκριμένα στην ίδρυση εταιριών κάθε μορφής και παρακολούθηση όλων των σταδίων λειτουργίας τους, στη μετατροπή, συγχώνευση και λύση εταιριών, στο Due Diligence (ειδικός έλεγχος) εταιριών για εξαγορά, συγχώνευση κ.λπ. και γενικότερα στην παροχή νομικών συμβουλών με ιδιαίτερη έμφαση στην παρακολούθηση όλων των καθημερινών εταιρικών υποθέσεων λειτουργίας και ανάπτυξης και στην κατάρτιση συμβάσεων αντιπροσωπείας και διανομής, προμήθειας αγαθών και υπηρεσιών, franchising και δανειακών συμβάσεων.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Λεμονιά Ανδρεάδου γεννήθηκε στη Χίο και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. Εν συνεχεία, εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με ειδίκευση στη «Ναυτιλία, Επιχειρηματικότητα και Δίκαιο». Από το 2012 ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Χίο και είναι εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες. Επιπλέον, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της ως Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το ΚΕΔΙΠ και από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.