ΚΟΥΠΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Tabs group καταχώρησης

Επικοινωνία
Μαραγκού 12, Γλυφάδα
2109639203
2109639204
6974841426
vkouplidou@yahoo.gr
info@kouplidou-law.gr
Περιγραφή

Το δικηγορικό γραφείο Π. Κουπλίδου και συνεργατών ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2009 από τη δικηγόρο Πειραιά Π. Κουπλίδου, και σήμερα στελεχώνεται από 2 δικηγόρους, έναν ασκούμενο δικηγόρο και γραμματειακή υποστήριξη.
Με μεθοδικότητα, επαγγελματισμό, άμεση συνεργασία με το εντολέα, αναπτύχθηκε σταδιακά σε ένα σύγχρονο γραφείο παροχής νομικών υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μέσα από τις τρέχουσες κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και τις αλλαγές στο ουσιαστικό και δικονομικό δίκαιο. Έτσι σήμερα το γραφείο μας παρέχει νομικές υπηρεσίες που κινούνται σχεδόν σε όλο το φάσμα του δικαίου, τόσο με τη νομική υποστήριξη των εντολέων του στα Δικαστήρια, όσο και με την εξωδικαστική επίλυση διαφορών, την κατάρτιση συμβάσεων και τη συμβουλευτική δικηγορία για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Μετά την επιτυχημένη επταετή πορεία μας στην έδρα μας επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 52 στη Γλυφάδα, το γραφείο μας πλέον από 1/3/2016 θα λειτουργεί σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και πάλι στη Γλυφάδα επί της οδού Μαραγκού 12 στον 1ο όροφο.